Contactformulier

  Informatie

  Hello Soldier,

  Elke laatste zondag van de maand bij Airsoft Brothers. De Airsoft Replica workshop!

  Reserveren kan via onze website:

  www.reserveren.airsoften.nl

  Ben jij geintresseerd in het volgen van een airsoft workshop?

  Een workshop waarbij je onder advies spullen kan aanschaffen of meenemen om die direct onder ervaren begeleiding toe te passen, te repareren of te upgraden in jouw airsoftreplica.

  Wij bieden cursussen aan waarbij je direct jouw eigen replica en materialen kan meenemen, zodat je tijdens de cursus deze materialen direct kan toepassen. Als het niet tijdens de workshop lukt beschik je in ieder geval over de kennis om dit op een later moment verder toe te kunnen passen.

  Materialen kan je natuurlijk bij ons op locatie aanschaffen of zelf van ten voren meenemen. Informeer jezelf ruim van ten voren.

  Wat wordt er behandeld?

  1). Upgraden van diverse Replica’s

  2). Upgraden hop-up/ bucking – barrel

  3). Inbouwen van een HPA systeem

  4). Installeren van een Titan Gate

  5) Solderen

  6) Nog veel meer!

  Het brengen van een replica naar een airsoftzaak kost al snel enkele tientallen euro’s oplopend tot honderden. Waarom de kwaliteit niet zelf in huis brengen?

  Meerdere opties zijn mogelijk!

  Vragen? Stuur ons een berichtje

  Een workshop omvat 2,5 uur en heeft een beperkt aantal plaatsen voor de juiste en persoonlijke begeleiding.

  De mogelijkheid bestaat om jouw airsoftreplica gelijk te testen op een bijpassende targetbaan.

  Betaalinstructie:

  €2,50 Online

  €25 Op locatie aan de instructeur

  De kosten die aan een reparatie of upgrade verbonden zijn, worden gedurende het reparatieproces bepaald. Wij rekenen aan arbeidskosten €35 excl. BTW per uur, €17,50 voor een half uur excl. BTW (exclusief benodigde onderdelen). Geen behandeling maar enkel onderzoeken? Dan zijn de onderzoekskosten €25,- excl. btw.

  Voordat wij aan uw reparatie beginnen worden vooraf de totale kosten met u besproken. Zodra u met deze kosten instemt gaan wij over tot het reparatieproces.

  Beschouw dit eerste kostenplaatje niet als heilig! Het kan zijn dat de kosten tegenvallen door onverwachte problemen. Als dit het geval is, neemt onze technische dienst altijd eerst contact met u op. Indien de reparatie of upgrade goedkoper uitvalt dan vooraf met u besproken, dan hoort u dat uiteraard ook van ons.

  Het bijhouden van de reparatie doen wij, je krijgt een link waar je met je 06 op in kan loggen om de voortgang te zien.

  Je status kan je bekijken via de ontvangen link (zie mail) of stuur ons een bericht via info@airsoftbrothers.nl of via Whatsapp.

  Inleveren van je replica gebeurd met:

  • Tas/Koffer
  • Bijbehorend magazijn
  • HPA: Met je eigen, regulator en flesje

  Let op! Inleveren en ophalen is alleen op zondagen bij Airsoft Brothers!

  Als het door jou ingeleverde product is gerepareerd ontvang je van ons een bericht om deze op te halen. Soms komt het voor dat je dit bericht om wat voor reden dan ook niet binnen krijgt. Wij zullen je daarom over een periode van 6 maanden drie berichten sturen met een herinnering waarin staat dat je jouw product kunt ophalen. Heb je het product niet binnen deze 6 maanden opgehaald dan wordt het product eigendom van Airsoft Brothers.

  Let op! Inleveren en Ophalen is alleen op zondagen bij Airsoft Brothers.

  Prijzen & Informatie (PDF)