AIRSOFT HYDRODIP

Airsoft Brothers is authorised dealer of the BeNeLux

Airsoft Hydrodip

Wie zijn wij?

Wat is Hydrodipping?

Je hebt vast wel eens Call of Duty en/of Battlefield gespeeld of via via over gehoord. In dit spel kan je jouw eigen ‘loadout’ creëren. In deze loadout heb je de optie tot het kiezen van meerdere kleuren/ camouflage patronen welke toepasbaar zijn in dit geval op jouw uitrusting in airsoft termen ”’op jouw replica”. Dat is precies wat wij doen! Wij zorgen er voor dat jij de uitstraling krijgt van jouw voorkeur in gezamenlijk overleg.

Verder op de inhoud van Hydrodipping

Hydro dipping, ook wel hydrographics dipping, watertransferprinting, waterdippen of hydrodompelen genoemd, is een geweldige techniek om een print duurzaam over te brengen op een voorwerp in dit geval jouw airsoft replica/ materiaal. Tijdens het proces lost de folie op door een chemische reactie, waardoor de print word overgebracht op een voorwerp. Op deze manier wordt de print één met het voorwerp. Door het product als laatste te voorzien van blanke lak krijgt u een kras vaste, uiterst duurzame en realistische look.

Door gebruik te maken van water komt de print zelfs op moeilijk bereikbare plekjes en krijgt u een perfecte dekking. Op deze manier zijn zelfs moeilijk vormgegeven voorwerpen geen probleem. Bijna alle harde materialen zijn geschikt voor deze techniek, denk hierbij bijvoorbeeld aan hard hout, metaal, plastic en glas.

Prints zijn verkrijgbaar in veel verschillende motieven zoals: carbon, camouflage, dieren prints, metaal soorten, maar ook hout en marmer soorten behoren tot het assortiment. Daarnaast zijn er nog vele fantasie prints verkrijgbaar.

Als basecoat oftewel basiskleur kunt u in principe bijna elke kleur kiezen, dit wordt de achtergrond van de prints. Basecoat is een speciale lak voor dit proces. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

Enkele voordelen van deze techniek zijn;

– hittebestendig

– Naadloze overbrenging van gewenste print

– Geen krimpeffect

– Krasvast

– Uiterst duurzaam

– Geen snijranden

– Overal dekkend

– Realistische look

– Toepasbaar op praktisch ieder materiaal

– Kleurvast

– Keuze uit vele prints

In principe is het een goedkopere vorm van special painting maar heeft het wel dezelfde eigenschappen. De voordelen tegenover bijvoorbeeld wrap folie zijn dat de print niet kan krimpen, het is weersbestendig, de print kan niet loslaten en er zijn geen snijranden.

WERKWIJZE – AIRSOFT HYDRODIP

1) Contact opnemen

Stap 1: Wil je gebruik maken van onze diensten? Vul dan onderstaand contactformulier in met al uw wensen en voor welk items wij eventueel mee aan de slag mogen gaan.

Wij sturen u een prijsvoorstel tegemoet en bekijken of jouw wensen haalbaar zijn.

2) Akkoord – voorstel

Stap 2: Nadat je akkoord hebt gegeven, wachten wij met smart op jouw materialen. Denk er aan dat je de materialen gedemonteerd bij ons inlevert of toezend naar het aangegeven adres.

Na ontvangst, gaan wij direct aan de slag. Wij verwachten (return time) er ongeveer 3 weken mee bezig te zijn.

3) Betaling

Stap 3: Na de werkzaamheden sturen wij u een factuur tegemoet. Na betaling van factuur (online of op locatie) sturen wij de materialen retour. Uiteraard kan je ze ook komen ophalen en kiezen voor betaling op locatie.

IMPRESSIES – (BIJNA) ALLES IS MOGELIJK

Je kan kiezen voor meerdere patronen: Camouflage Pattern, Photo Bomb, Urban, Digital.

PRIJSLIJST

Prijzen zijn incl. arbeidskosten – excl. transportkosten – U dient zelf de onderdelen voor hydrodipping gedemonteerd aan te leveren (fysiek of bij transport). Items die extra werk vereisen zal dien overeenkomstig worden geprijsd. Bedragen zijn incl. BTW 21%. Garantie

Complete Airsoft Replica’s : €180,-

Sniper stocks : €115,-

Assault stocks : €90,-

Pistols : €100,-

Scopes : €90,-

Dempers : €80,-

Hard kunststof maskers & Helmen vanaf : €80,-

CONTACTFORMULIER (AANVRAAG IND.)

  GARANTIEVOORWAARDEN

  Bij Airsoft Hydrodip nemen we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw item veilig is tijdens het gehele dompelproces. Ook al hanteren we een voorzichtige aanpak, er kunnen helaas nog steeds dingen gebeuren.

  Airsoft Hydrodip
  – Is niet verantwoordelijk voor slijtage veroorzaakt aan het artikel door het opnieuw in elkaar zetten. Geeft geen garantie op items die beschadigd zijn door holsters, schedes, wapenrekken, rugzakken of items die een soortgelijk doel dienen.

  – Geeft geen garantie op artikelen die zijn misbruikt of tekenen van misbruik vertonen.Geeft geen garantie op onderdelen die zijn verroest als gevolg van het dompelproces. Dit omvat barrels, triggers, schroeven, veren enz.

  Geeft geen garantie op alle soorten optics.

  – Behoudt zich het recht voor om garantieservice te weigeren als zij dit noodzakelijk achten.

  Vanwege de aard van de branche behandelt Airsoft Hydrodip elke garantieclaim afzonderlijk.

  Er geldt een productfoutgarantie van 30 dagen op uw artikelen vanaf de dag dat ze onze fabriek verlaten.
  Deze garantie dekt productfouten, zoals het afbladderen van de blanke lak, het loslaten van de verf van het artikel of soortgelijke productfouten.
  Deze garantie dekt geen krassen.